Ljubljanski župan in Plesna šola Urška potrdila: maturantje bodo še plesali

Plesna šola Urška, ki Maturantsko parado prireja že od leta 2001, bo tudi v prihodnjih, vsaj petih letih poskrbela za organizacijo dogodka. Tako so na skupnem zasedanju sklenili župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković in predstavniki organizatorja dogodka. Vsi maturantje so bodo torej tudi v tem šolskem letu na točno določen dan zavrteli na Slovenski cesti v Ljubljani, najem prireditvenega prostora pa bo po zagotovilu ljubljanskega župana brezplačen.

plesna šola urška

Prireditev bodo obeležili tudi slovenski estradniki – igralci, glasbeniki in ostali ugledni gostje, ki vsako leto pozdravijo plesalce iz vseh koncev Slovenije. Maturantje bodo v prihodnjem letu deležni pravih spektaklov, saj Plesna šola Urška pripravlja čisto prenovljeno koncept, kot ga v Sloveniji do zdaj še ni bilo. Prenovljena scenska postavitev z najmodernejšo tehnično opremo, s čez 100 svetlobnimi telesi, led ekrani, pirotehničnimi efekti in vrhunskim ozvočenjem bo le delček tega, kar bo v prihodnjem letu pričakalo maturante v Kupoli Gospodarskega razstavišča.

Poleg obveznih elementov bodo maturantje in njihovi spremljevalci lahko uživali še v spektakularnem baletu v zraku, nastopu violinistke v stilu Vanesse Mai, ledenemu presenečenju in druženju z znanimi obrazi slovenske estrade.

S prenovljenim konceptom maturantskih plesov želi Plesna šola Urška narediti korak naprej in slediti svojemu poslanstvu – njihovi maturantje si zaslužijo le najboljše, saj “je to njihov dan, ki ga ne bodo pozabili”.

Bili Mila
Follow me

Bili Mila

Ustanoviteljica in urednica UR
Bili Mila
Follow me

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>