Ljubljanski župan in Plesna šola Urška potrdila: maturantje bodo še plesali

Plesna šola Urška, ki Maturantsko parado prireja že od leta 2001, bo tudi v prihodnjih, vsaj petih letih poskrbela za organizacijo dogodka. Tako so na skupnem zasedanju sklenili župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković in predstavniki organizatorja dogodka. Vsi maturantje so bodo torej tudi v tem šolskem letu na točno določen dan zavrteli na Slovenski cesti v Ljubljani, najem prireditvenega prostora pa bo po zagotovilu ljubljanskega župana brezplačen.

plesna šola urška

Prireditev bodo obeležili tudi slovenski estradniki – igralci, glasbeniki in ostali ugledni gostje, ki vsako leto pozdravijo plesalce iz vseh koncev Slovenije. Maturantje bodo v prihodnjem letu deležni pravih spektaklov, saj Plesna šola Urška pripravlja čisto prenovljeno koncept, kot ga v Sloveniji do zdaj še ni bilo. Prenovljena scenska postavitev z najmodernejšo tehnično opremo, s čez 100 svetlobnimi telesi, led ekrani, pirotehničnimi efekti in vrhunskim ozvočenjem bo le delček tega, kar bo v prihodnjem letu pričakalo maturante v Kupoli Gospodarskega razstavišča.

Poleg obveznih elementov bodo maturantje in njihovi spremljevalci lahko uživali še v spektakularnem baletu v zraku, nastopu violinistke v stilu Vanesse Mai, ledenemu presenečenju in druženju z znanimi obrazi slovenske estrade.

S prenovljenim konceptom maturantskih plesov želi Plesna šola Urška narediti korak naprej in slediti svojemu poslanstvu – njihovi maturantje si zaslužijo le najboljše, saj “je to njihov dan, ki ga ne bodo pozabili”.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja