Koliko znanih za en videospot

Boj za obstanek na glasbeni sceni se zdi vse hujši, zato ne preseneča, da zvezdniki uporabljajo takšne in drugačne prijeme. Taylor Swift je na primer za svoj zadnji videoizdelek Bad Blood zbrala svoje slavne prijateljice in jih oblekla v oprijete lateks cunjice, vse to pa lahko vidimo na plakatih, s katerimi 25-letnica pridno draži na Instagramu. Koliko znanih za en videospot mora danes glasbenik zbobnati skupaj, da ima stvar čim večji učinek oziroma dobro gledanost, pa si poglejte zgoraj v galeriji.

Na fotografijah, ki so v stilu Sin Cityja, poleg dolgonoge Taylor pozirajo še Selena Gomez, Cara Delevigne, Cindy Crawford, Martha Hunt, Mariska Hargitay, Ellen Pompeo in Karlie Kloss, manjkajo pa še prav tako svetovno znane zvezde, ki tudi sodelujejo. Te so manekenka Gigi Hadid ter igralki Lena Dunham in Jessica Alba. Težko pričakovani videospot bo premierno predstavljen na podelitvi Billboard Music Awards, in šele takrat bo jasno, točno koliko znanih za en videospot je na kup zbrala Swiftova.

Update: Dan pozneje je znano … ne pesem, ne videospot meni osebno nista nek hud presežek, glede na fotke, ki so obljubljale veliko več. A njenim oboževalcem jasno ni mar za moje mnenje, saj je spot po številu ogledov prav tako uspešen kot njeni drugi, tako da vseeno lahko rečem samo: bravo Taylor! 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja