Ko slog postane statement

Podjetje Rimowa, ki je znano po izjemno kvalitetnih kovčkih, ki jih odlikuje tudi vrhunski dizajn in slog, je za sezono 2016-2017 pripravilo povsem novo oglaševalsko kampanjo za kovčke Bossa Nova, katere obraz je svetovno znan supermodel Alessandra Ambrosio.

slog
“When style becomes a statement!” (ko slog postane statement) je osnovno sporočilo nove oglaševalske kampanje Rimowe. (Foto: Rimowa Press)

Celotna komunikacija skozi oglaševalsko kampanjo bo povezana z ekskluzivno brazilsko kolekcijo Bossa Nova, ki jo na trgu predstavljajo v dveh različicah – z bež (Jet Green/Beige) in zelenimi (Jet Green/Green) usnjenimi dodatki. Navdih za kampanjo je bila brazilska lepotica sama. Alessandrina domovina je namreč Brazilija in tako je ambasadorka Rimowa kovčkov dobila tudi svojo “brazilsko” kolekcijo.

kovcki
Kovček je na voljo v več različnih linijah: kozmetični kovček, ročna prtljaga (52cm in 56cm) ter potovalni kovček (63cm, 70cm, 73cm in 77cm). (Foto: Rimowa Press)

Manekenka je sicer že dalj časa ambasadorka Rimowa kovčkov, vse večje oglaševalske kampanje tega podjetja so nekako povezane z njo. Zadnja pa je že zato, ker izhaja iz nje same, nekaj posebnega in predstavlja njen sofisticiran slog, ki se ujema z osnovnim sloganom podjetja Rimowa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja