Ko ljudje zaposlijo svojo domišljijo, je možno prav vse

Človeški potecial je brez meja, temu smo bili priča že večkrat. Ko ljudje zaposlijo svojo domišljijo in možgane, je možno prav vse. V oddaji Znanstveni dosežki bomo ekskluzivno spoznavali izjemno zanimive in domiselne vidike znanstvenih odkritij, ki bodo popolnoma spremenili naša življenja.

ljudje
Dekodiranje človeških možanov je le ena izmed epizod, ki jih bomo lahko spremljali vsako nedeljo, od 8. novembra dalje le na National Geographic Channel, ob 20.55 v oddaji Znanstveni dosežki. (Foto: National Geographic Channels/Stewart Volland)

V vsaki epizodi bomo spremljali znanstvene raziskovalce, ki vodijo napredne projekte z velikim potencialom. Spoznali bomo znanstvenike, ki nam bodo predstavili svojo domišljijo, pogum in strast, ki so na koncu pripeljali do izjemnih dosežkov. Gre za izjemna orodja, ki bi lahko rešila pereče težave (odkritje cepiva proti eboli, preprečevanje možganskih kapi, ali nov način za namakanje afriških vasi, ki jih prizadene suša). Bistvo serije je ustvarjalni potencial nadarjenih ljudi, ki lahko prinese revolucionarno spremembo, predstaviti svetu.

ljudje
Spremljali bomo lahko šest oddaj po 60 minut, kjer bomo med drugim spoznali tudi kaj pomeni vodna apokalipsa. (Foto: National Geographic Channels/Tyler Demogenes)

Svet se spopada s številnimi izzivi, sodobna znanost in tehnologija pa lahko in morata sodelovati, medtem pa razkrivata najgloblje skrivnosti vesolja. Ron Howard, Brett Ratner, Paul Giamatti, Akiva Goldsman, Angela Bassett in Peter Berg so režiserji seriji, ki nas bodo popeljali skozi napeto uro odkritji, videnj raziskovalcev pred kamero in režiserjev za njo, ter vse skupaj združili v edinstveno doživetje, skozi katero izkusimo znanstveni dosežek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja