Kakšna Ray-Ban očala bomo nosili to jesen in zimo?

Na to vprašanje je odgovorila Optika Feliks, ko je na barvito jesensko popoldne v središču Ljubljane predstavila novo kolekcijo očal Ray-Ban za jesen in zimo 2016. Svež dizajn, sodobni detajli in moderne različice so navduševale prav vse udeležence.

V novi ponudbi izstopajo tri glavne teme: okrogla oblika Ray-Ban Round, sijoče Ray-Ban Clubmaster in dvojni mostiček Ray-Ban Gatsby. Za vse, ki se barvam tudi na očalih ne morejo odpovedati, pa so tu tudi izredne leče Chromance.

Za blagovno znamko Ray-Ban vsi vemo, da ima bogato tradicijo ter da uteleša ekskluzivnost, lepoto in estetsko dovršenost, in temu pritrjujejo tudi številna znana imena.

(Foto: Marko Delbello Ocepek)

Obrazi, ki se v javnosti nemalokrat pojavljajo z raybankami, so bili tudi na kostanjevem pikniku. Med temi so bili Nuška Drašček, Ana Dolinar, Neisha, Tomi Meglič, Natalija VerbotenJernej Kuntner, in še mnogo drugih.

Optika Feliks je tako z novo kolekcijo očarala prav vse. V njihovi trgovini je predstavljen ogromen nabor različnih Ray-Ban očal, s katerimi želijo zadovoljiti tudi želje najzahtevnejših kupcev.

Znamka Ray-Ban je namreč prava izbira za vsakogar, saj jo zaznamujejo drznost, avtentičnost, kakovost in funkcionalnost, kultni status ter zgodovina in dediščina.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja