Kako Victoria Beckham multitaska

Vsaka mama bi se strinjala, da dan enostavno nima dovolj ur, še bolj pa to velja za uspešno in svetovno znano poslovno žensko. Mama štirih otrok in lastnica modnega imperija nam je na Instagramu pokazala, kako sama izkoristi vsako minuto svojega glamuroznega življenja. Le poglejte, kako Victoria Beckham multitaska.

kako victoria beckham multitaska
(Foto: Instagram/Victoria Beckham)

41-letna modna oblikovalka je s fotografijo, na kateri je popolnoma zatopljena v delo na svojem Blackberryju, dokazala, kako gibčna je. “Neverjetno, kaj vse lahko počneš v pajacu,” je zapisala ob sliki, na kateri se – obuta v vrtoglavo visoke petke – razteguje.

kako victoria beckham multitaska
(Foto: Instagram/Victoria Beckham)

Trenutno je zvezdnica na tednu mode v Singapurju, kjer bo poleg velikih imen kot so Diane von Furstenburg in Thakoon v nedeljo pokazala svojo jesensko – zimsko kolekcijo 2015. Svoje potovanje je poimenovala #VBTour.

kako victoria beckham multitaska
(Foto: Instagram/Victoria Beckham)

Nekdanja Spajsica je zaradi delovnih obveznosti zamudila poroko svoje kolegice Geri Halliwell, ki se je ta vikend poročila s šefom Formule 1 Chistianom Hornerjem, zato ji je voščila kar prek družbenih omrežij. “Pošiljam ti veliko ljubezni in sreče. Tako žalostna sem, da ne morem biti s teboj na ta poseben dan. Rada te imam,” je dejala in dodala fotko, na kateri se nekdanji pevki objemata.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja