Kako to počnejo modno osveščene punce

Vsak se zna obleči, nadeneš majico in hlače, pa je. Aaampak, ni čisto tako. Včasih, ko bi rada izstopala in bila podobna eni od teh, ki s stajlingom vedno zadanejo, pa izpadeš, kot da si prišla v kostumu. Čeprav si šla samo na kavo. Ti je znano? Preveri, kako to počnejo modno osveščene punce, in stestiraj. S temi nasveti ti bo najverjetneje uspelo že v prvo. 😉

Nek detajl naj bo videti nedokončan. To, kar pri profijih občasno deluje površno, je pravzaprav dobro premišljena poteza. V resničnem življenju nič ni zares popolno, naj bo tak tudi stajling. Daj ljudem vedeti, da si tudi ti samo človek.

kako to počnejo modno osveščene punce
Olivia Palermo

Če si videti, kot da se preveč trudiš, najverjetneje se. Velja za več trendov, nametanih skupaj, premočno naličen obraz, overdose nakita vsepovsod, … Ne skrbi, ljudje te bodo opazili tudi z manj vsega. Delaj na osebnosti, bodi ti. Potem pa dodaj še tisto piko na i. Ne več teh.

Ne nosi vsega. Kot je dejala modra Coco Chanel: ko se odpravljaš od doma, odstrani en dodatek. Kaj hitro je lahko vsega preveč.

cocochanel
Coco Chanel

Vseeno pa … izkoristi čar modnih dodatkov. Tudi najpreprostejšo opravo – kavbojke in navadno belo majico – lahko narediš zanimivo z npr. klobukom, sončnimi očali, torbo ali zanimivim parom čevljev.

kako to počnejo it punce
(Foto: mrkate.com)

Zmiksaj stile. Gospodične, ki se spoznajo na slog, nikoli ne sledijo samo enemu stilu ali trendu: vse iz 70ih, ipd., ampak kombinirajo kose, ki so večni (kot je dobro krojen blazer in špičaki) in bolj casual cunjicami (kot so razbarvane kavbojke in preprosta razvlečena majica).

kako to počnejo modno osveščene punce
Chrissy Teigen

Bodi pozorna na razmerje. Koliko je teh casual in koliko teh večnih, dobro krojenih kosov …

Dodaj malce robatosti. Z usnjeno jakno je vsaka deklica taf.

kako to počnejo modno osveščene punce
Julianne Hough

Ne hodi naokoli v kostumu. Če si zaželiš bajkerskega, rockerskega videza, dodaj samo en kos, ki daje vtis tega. Kombinacija usnjene jakne, usnjenih pajkic ali hlač, usnjenih gležnarjev z zakovicami ali bulerjev, z majico najljubšega benda je preprosto preveč.

Standardno je dolgočasno. Če vidiš kos, ki ima kakšen poseben detajl, kot so resice na torbi ali krilu, ali pa zanimiv potisk na srajčki, ga kupi. Vrag je v podrobnostih.

Cara Delevingne
Cara Delevingne

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja