Kako hitro tečeš v petkah?

Svoje tekaške sposobnosti lahko raziščeš ali razkažeš v petek, 11. septembra, na Cosmopolitanovem teku v petkah, ki ga organizira revija Cosmopolitan. Na Prešernovem trgu se boste gospodične (upam, da tudi kakšen gospod:) prerivale že deveto leto zapored. Zakaj? Ker obstaja možnost, da zmagaš in si pritečeš ček v višini 1000 evrov. (Upam pa, da imaš stabilne gležnje …)

tek v petkah

Za sodelovanje potrebuješ le nekaj kondicije za tek na 100 metrov, čim bolj usklajeno garderobo ter čevlje z najmanj osem centimetrov visoko in ne več kot dva centimetra široko petko. Dogajalo se bo že pred samim tekom v petkah in seveda tudi po njem.

Tekmovalke se na Cosmopolitanovi info točki zberete ob 14h. Pred tem pa obvezno izpolni spletno prijavnico, ki jo najdeš na spletni strani, da boš svojo štartno številko (brez nervoznega čakanja na morebitne odpovedi že prijavljenih deklet) prevzela pred tekmovanjem na mestu dogajanja. Tako bo še dovolj časa, da žirantje preverijo in odobrijo tvojo “tekaško” opremo. Ker je število štartnih mest omejeno, s prijavo ne odlašaj predolgo.

Nagrado poleg najhitrejše, dobi tudi tista z najboljšim slogom in tista z najvišjo petko.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja