Kako do pozitivne energije za ves dan

Vsi vemo, da na dobro počutje vplivajo številni dejavniki. Prehrana, fizična aktivnost in celo vonji, ki nas obdajajo, če naštejemo le nekaj teh. Dobra volja in pozitivna energija pa sta tisti, ki nam sleherni dan pomagata in nas motivirata za soočenje tudi z najbolj perečimi izzivi. Pa vendar, od kot vsa ta energija? Tu je nekaj namigov za ohranjanje pozitivnega pogleda na življenje, ne glede na situacijo.

dan

Malenkosti, kot so košček čokolade, kratek sprehod ali sproščujoča kopel, so običajno tiste, ki pripomorejo k boljšemu razpoloženju po dolgem in napornem delovnem dnevu. Prihod pomladi je tako čudovita priložnost, da ugotoviš, kaj je tisto, kar te napolni z energijo. V nadaljevanju preberi, kako z nasmeškom zakorakati v pomladne dni.

Prebudi svoje telo

Najboljši način za prebujanje in aktiviranje telesa je jutranja prha. Ta pospešuje krvni obtok, uravnava temperaturo tvojega telesa in s tem pripravi organizem na spreminjajoče se pomladne temperature. Pri tem uporabi svoj najljubši gel za tuširanje s poživljajočim vonjem, kot sta npr. limona ali granatno jabolko blagovne znamke CD, in začuti takojšen val energije.

dan

Ne pozabi na zajtrk

Za ohranjanje pozitivnega razpoloženja skozi ves dan začni jutro s primernim zajtrkom. Navsezadnje, zajtrk je najpomembnejši obrok v dnevu. Pripravi si žitne kosmiče s svežim sadjem, ali pa hitro jajčno omleto s svežo zelenjavo, ki te bo opremila z zalogo energije za aktiven dan.

Ostani aktivna

Jutranja telovadba je popoln način za ohranjanje telesne pripravljenosti. Kakor hitro se zbudiš, naredi nekaj razteznih in dihalnih vaj, vendar bodi pozorna, da jih izvajaš pravilno in previdno. Telo je namreč treba postopoma prebuditi iz spanca.dan

Razvajaj se z aromaterapijo

Vonji, ki nas obdajajo, so eden najmočnejših spodbujevalcev energije in dobrega počutja. Cvetlični ali sadni vonji v nas spodbujajo pozitivne misli, zato izbiraj izdelke naravnih in svežih pomladnih vonjev, ki bodo stimulirali tvoje čute. CD Happy dezodoranti z izvlečki cvetov pomaranče, ki jih od nekdaj povezujemo z dobrim počutjem, so kot nalašč za povečanje vitalnosti, motivacije in preprosto polepšanje dneva.

Poskrbi torej, da boš dan začela radostno, saj dober začetek dneva pripomore k temu, da ostaneš optimistična in polna energije cel dan. In seveda, ne pozabi se smejati. Iskren nasmeh je najboljši pokazatelj tvoje samozavesti, poleg tega s tem izžarevaš pozitivne vibracije, s katerimi dobro vplivaš na ljudi in okolje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja