Kaj ženske počnejo tik pred seksom

kaj ženske počnejo tik pred seksom
(Foto: weheartit.com)

Kaj točno pomeni, da se gremo “osvežit”? In kaj ženske počnejo tik pred seksom, pa tega nikoli ne bi priznale? Morda svojim res dobrim prijateljicam, pa še to samo, ko smo vinjene.

Kaj ne bi bilo čudovito, če bi se spolni odnos vedno odvil čisto spontano, tako kot se ponavadi zgodi v filmih? Saj veš, ko v navalu strasti oba začneta skoraj trgati oblačila en z drugega, potem pa se brezskrbno takoj spravita k stvari? Na žalost imamo vse ženske neke fiksne ideje o tem, kaj vse moramo postoriti, da bomo med akcijo čim bolj sproščene. Zato cenimo čas, ki ga lahko izkoristimo za vse opravke, zaradi katerih se lahko potem brez stresa spravimo med rjuhe.

Vem, da te zanima, kaj ženske počnejo tik pred seksom, zato le beri dalje.

Depiliramo, pobrijemo … čisto vse. Ker, ej, ziher je ziher.

kaj ženske počnejo tik pred seksom

… ali pa se tik pred seksom v kopalnici na hitro pobrijemo “na suho”. Jap, to se zgodi, ko smo tako divje spontane. Nekje vmes se spomniš, da si nog nisi pobrila že … kdo bi vedel, kdaj si nazadnje uporabila britvico, zato si – če sta pri njemu – sposodiš njegovo in upaš, da je ne zamašiš. To je pogosto ta “osvežitev”, ki jo potrebujemo pred “naslednjim korakom”.

Opravimo temeljit pregled “tam spodaj”. Saj vemo, da je naša vulva videti enako, kot je bila nazadnje, ko smo preverjale, pa vseeno. Ne škodi, če za vsak slučaj še enkrat “vržemo uč”.

Iz predala izvlečemo komplet seksi spodnjega perila, ki ga sicer nikoli ne nosimo. Potem pa se ne moremo odločiti, ali bomo cel zmenek prenašale zategovanje teh neudobnih mini kosov pod oblačili, ali pa to raje spravimo v torbico in vanj smuknemo šele tik pred akcijo.

predal

Gremo lulat. Ker res ne bi rade, da nam vmes uide.

Pospravimo stanovanje (ali, če živimo s cimri, svojo sobo), da je videti, kot da imamo vedno vse pod kontrolo. Velikokrat zaradi pomanjkanja časa to ne bo temeljito čiščenje, le umikanje stvari z vidnega polja. Naj izpade, da ne le, da smo same vedno urejene, ampak je tako tudi naše okolje. Potem pa samo upaš, da poba ni nagnjen k stikanju in da ni preveč radoveden …

kaj ženske počnejo

Pripravimo fajl s seksi komadi. Lahko sicer samo vključimo radio, ampak potem se zna zgoditi, da zvečer zaradi izpolnjevanja kvote predvajanja slovenskih pesmi seksaš na Fredija Millerja. No, če vmes potrebujeta trenutek za komični vložek, potem tudi to ni slaba opcija.

Pazimo, kaj jemo. Če vemo, da bi znalo biti zvečer divje, potem se z veseljem izognemo hrani, ki napihne in potem uhaja v obliki nedamskih prdcev.

Trikrat preverimo, če smo vzele kontracepcijske tabletke in/ali če imamo v torbici kondome. Brez zaščite se je težko zares sprostiti in uživati med spolnimi odnosi. (Razen, če že takoj na začetku delata na otrocih …)

Med slačenjem neopazno povohamo svoje podpazduhe. To je, navsezadnje, umetnost zapeljevanja – in ti, ti si mojstrica v tem.

kaj ženske počnejo tik pred seksom

Pomislimo, da bi tam spodaj poskusile nekaj drastičnega. Deo, morda celo parfum, da bomo ja sveže, čiste in dišeče … ampak se potem stuširamo kot vsak normalen človek, saj vemo, da so intimni predeli zelo občutljivi.

Zazremo se v svojo podobo v ogledalu v kopalnici in si izrečemo nekaj vzpodbudnega. Če si že tam, si pa ja lahko spotoma rečeš, da si seksi zverinica, ki ga bo pošteno obdelala, ali pa vsaj zvadiš ta svoj nagajiv, seksi pogled.

kaj ženske počnejo tik pred seksom

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja