Kaj preizkušajo Rebeka, Natalija in Werner?

Rebeka Dremelj, Natalija Verboten in Werner so znani obrazi, ki preizkušajo kakovost in učinkovitost priznanih izdelkov znamke Dermasal. S svojimi oboževalci bodo spotoma delili svoje izkušnje, podajali koristne informacije in jih razvajali z zabavnimi ankedotami.

dermasal
Pozitivni ambasadorji znamke (Foto: Dermasal)

Če verjameš v pregovor “si, kar ješ”, potem ti bo morda všeč dejstvo, da Dermasal razvija in prodaja raznovrstne moderne in sodobne izdelke za lepoto in zdravje, ki jih proizvajajo glede na  povpraševanje strank in so v skladu z evropskimi standardi prehranske in lepotne industrije.

Dermasal je podjetje, ki ponuja kvalitetne izdelke in rešitve pod sloganom “Najboljše iz narave za vaše zdravje”. Gre za moto, ki mu v podjetju dosledno sledijo. Njihova proizvodnja se namreč izvaja pod strogim notranjim nadzorom in konstantnim preverjanjem. Sestavine so pred uporabo v proizvodnji podvržene analizam internega postopka RMQS (sistem za preverjanje kakovosti), zato si upajo zagotoviti, da bodo njihove stranke prejele le najboljše.

V repertoar svojih izdelkov je Dermasal vključil številne produkte za nego kože, prehranska dopolnila in “superhrano”, ki služi zgolj kot podpora zdravju ali kot rešitev za marsikatero težavo. Med številnimi artikli se najdejo Detosal, Borosal, Fitosal, Lasosal in Nicosal. Več o ponudbi in izdelkih pa lahko izveš na dermasal.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja