Jesen je pravi čas za sproščanje z Oriflamovimi izdelki

Če smo iskrene, si vsaka ženska želi popolne pričeske, vendar pa lahko hladno vreme in močan veter lase hitro spremenita iz svilnato mehkih v puste in lomljive. S pomočjo intenzivne nege izdelkov Milk & Honey lahko ostanejo razkošno sijoči skozi celoten hladnejši del leta. Jesen je zato tudi pravi čas za sproščanje z Oriflamovimi izdelki.

Linija, ustvarjena s pomočjo organskih izvlečkov mleka in medu, bo poživila tvoje lase.

jesen

Koža na obrazu je v jesenskih in zimskih dneh še posebej izpostavljena vetru in mrazu, zato so v linijo Love Nature vpeljali novost, in sicer izdelke z olivnim oljem.

jesen

Pomirjujoče in naravno olivno olje ima podobne lastnosti kot naravna olja v koži, zaradi česar je odlično za nego suhe kože. Olive se v obliki olja že dolgo časa uporabljajo kot izdelek, s katerim izboljšamo zdravje kože. So namreč naravno vlažilno sredstvo, ki prodre globoko v kožo in ji s tem zagotovi obstojen ščit.

Nihče ne pravi, da se moraš kopati v olivnem olju, vendar pa so izdelki, ki so prepojeni z olivnim oljem, odlični za obnovo kože po sončenju ali pa za nego izsušene kože. Jesen preseneča s svojimi vplivi, če nam je to všeč ali ne. Olive so prav tako ključna sestavina mnogih izdelkov proti staranju, saj so polne antioksidantov ter vitamina A in E, ki bodo skupaj preprečevali nastanek škode, ki jo povzročajo prosti radikali.

jesen
To je prava naravna, čarobna sestavina, primerna za kožo vseh starosti. (Foto: Oriflame)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja