H&M in Netflixova serija Stranger Things spet združila moči

Ravno pred izidom 3. sezone Stranger Things bo švedska znamka oblačil H&M izdala kolekcijo v sodelovanju z omenjeno Netflixovo popularno serijo. To je sicer že drugo tovrstno sodelovanje, le da je tokrat bolj poletno obarvano. Kosi iz te zabavne kolekcije bodo namreč oboževalce spremenili v reševalca iz vode “pri Hawkinsonovem bazenu”.

hm stranger things

V H&M-u bomo od konca maja tako lahko našli kopalke, natikače, majice s kratkimi rokavi, pajace, vizir čepice, skratka kose, v katerih bomo videti kot najstniki iz 80-ih, woohoo. Med temi kosi se najde tudi havajska srajčka, na katerih je pošast Demogorgon, ki pa v tej izvedbi ni videti prav nič strašljivo.

hm stranger things

Baje se bodo ti kosi pojavili tudi v seriji, saj naj bi jih nosila večina teh prikupnih igralcev. Če kdo še ne ve, je v oglasu Dacre Montgomery, 24-letni Avstralec, ki v Stranger Things upodobi Billyja Hargrova.

Kolekcija naj bi bila voljo v izbranih H&M-ih po svetu in na spletu. Držimo pesti, da tudi pri nas. Tretjo sezono serije Stranger Things, v kateri bodo najverjetneje spet blesteli Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Cara Buono, Noah Schnapp, Joe Keery in Matthew Modine, pa bomo lahko v cunjicah, namenjenih fanom, gledali od ameriškega Dneva neodvisnosti dalje (4. julij 2019 🙂 ).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja