Gremo na Bajago?

gremo

gremoV ljubljanski klub Cvetličarna 26. marca prihaja ena največjih (in pomoje najboljših) pop rock skupin iz območja nekdanje skupne države, Bajaga i Instruktori. Gremo?

Nasmejani gospodje, ki so zares odlični glasbeniki, že več kot 30 let polnijo dvorane in občinstvo razveseljujejo z repertoarjem znanih uspešnic kot so Dobro jutro džezeri, Plavi safir, Tamara, 442 do Beograda, Ruski voz, Zažmuri, Limene trube, in še bi lahko naštevala.

V vseh teh letih obstoja benda se je pevec, kitarist in avtor Momčilo Bajagić – Bajaga z zimzelenimi komadi zapisal v srca številnih generacij. Nastopil je na več kot 2500 koncertih in prodal več kot 3 milijone nosilcev zvoka. S svojimi pristnimi nastopi je vedno navdušil in tako bo tudi v Cvetličarni, kamor Bajaga i Instruktori prihajajo kmalu. V ritmu balkanskih ritmov se bomo tako od 21. ure dalje zibali vsi ljubitelji kakovostne pop rock glasbe.

Vstopnice za ekskluzivni klubski nastop so že naprodaj na vseh prodajnih mestih Eventima, za eno pa boste trenutno odšteli 19,9 evrov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja