Glavna novost kataloškega obdobja je Oriflamova tekoča šminka

oriflamova tekoca sminka
(Foto: Oriflame Press)

The ONE Lip Sensation Matte Mousse Oriflamova tekoča šminka združuje lahkotno teksturo moussa s svilnatim, matiranim zaključkom, rezultat pa je izjemno bogata barva in senzacionalne ustnice.

oriflamova tekoča šminka

Lepoto svoje kože lahko obnoviš in čute poživiš z maskami Love Nature, ki vsebujejo čudovite naravne izvlečke: masko le nanesi na očiščen obraz, jo enakomerno porazporedi, pusti delovati 10 minut, nato pa jo speri z mlačno vodo. Voila, kanček razvajanja za čudovito kožo.

toaletna vodica White_Lilac

Razveseljujejo pa nas tudi s spomladanskim šopkom, ki bo ustvaril prostor svežine in miru, napolnjen z vonjem cvetov španskega bezga. Women’s Collection White Lilac toaletna voda nas bo navdušila z živahnimi čudeži narave. Njena ustvarjalka Evelyne Boulanger je izbrala španski bezeg, saj meni, da poleg vrtnic ni lepših cvetov, kot so cvetovi španskega bezga. Se strinjaš?

Bili Mila
Follow me

Bili Mila

Ustanoviteljica in urednica UR
Bili Mila
Follow me

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>