Glavna novost kataloškega obdobja je Oriflamova tekoča šminka

oriflamova tekoca sminka
(Foto: Oriflame Press)

The ONE Lip Sensation Matte Mousse Oriflamova tekoča šminka združuje lahkotno teksturo moussa s svilnatim, matiranim zaključkom, rezultat pa je izjemno bogata barva in senzacionalne ustnice.

oriflamova tekoča šminka

Lepoto svoje kože lahko obnoviš in čute poživiš z maskami Love Nature, ki vsebujejo čudovite naravne izvlečke: masko le nanesi na očiščen obraz, jo enakomerno porazporedi, pusti delovati 10 minut, nato pa jo speri z mlačno vodo. Voila, kanček razvajanja za čudovito kožo.

toaletna vodica White_Lilac

Razveseljujejo pa nas tudi s spomladanskim šopkom, ki bo ustvaril prostor svežine in miru, napolnjen z vonjem cvetov španskega bezga. Women’s Collection White Lilac toaletna voda nas bo navdušila z živahnimi čudeži narave. Njena ustvarjalka Evelyne Boulanger je izbrala španski bezeg, saj meni, da poleg vrtnic ni lepših cvetov, kot so cvetovi španskega bezga. Se strinjaš?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>