Fox najavlja Barrettov vodnik skozi življenje

Ne bi bilo krasno, če bi imel/a prijatelja, ki je v življenju naredil vse mogoče napake in bi ti povedal, kje natančno ga je polomil, da bi se ti temu lahko izognil/a? Barrettov vodnik skozi življenje je nova komedija, ki proučuje, kaj vse prestanemo pri ugotavljanju, za kaj pravzaprav gre v življenju.

barretov vodnik skozi zivljenje
Barretov vodnik skozi življenje bo na kanalu FOX od 08. junija, vsako sredo, ob 22.00 (po dve epizodi).

Cooper Barrett (Jack Cutmore-Scott) še vedno nima službe, ki si jo želi. Po naključju se zaljubi v sosedo, ki živi na drugi strani hodnika, Kelly Bishop (Meaghan Rath). Eden njegovih sostanovalcev Neal (Charlie Saxton) nikakor ne more pustiti svojega dekleta, bodibilderke. Drugi sostanovalec Barry (James Earl) je prikupen cepec, ki kar naprej rine v težave. In Cooperjev 40-letni brat Josh (Justin Bartha) kar naprej prihaja na obisk, da bi se družil s fanti ter imel nekaj miru pred svojo ženo Leslie (Liza Lapira) in njunima otrokoma. Res pa je, da sta drug drugemu v oporo.

Cooper se trudi prebiti skozi številne življenjske preizkušnje: noč v ječi, neprimerno besedilo, ki ga nikoli ne bi smel poslati, slabo vzgojen ljubljenček, … Popeljal nas bo skozi umazano in pogosto smešno izkušnjo, zato da naše življenje ne bo niti blizu zabavni katastrofi, kakršno doživlja Cooper.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja