FOX Crime praznoval 10 let

FOX Networks Group je za svoje poslovne partnerje in ljubitelje FOX programov ob 10. obletnici kanala FOX Crime pripravil nepozabno zabavo. Slovely park na Dunajski cesti 20 v Ljubljani se je za to priložnost spremenil v pravi kraj zločina, udeleženci tega posebnega dogodka pa smo bili glavni osumljenci, ki smo se zabavali s pravimi kriminalisti, forenziki, detektivi in mičnimi policistkami.

fox crime
(Foto: Marko Delbello Ocepek)

Preiskovalna ekipa je za presenečenje poskrbela že ob samem vhodu, kjer smo obiskovalci lahko opazovali kriminaliste in forenzike na delu. Preiskovali so “zločin”, ki se je zgodil tik pred dogodkom. S kraja zločina je poročala novinarka FOX Crime televizije (Ana Dolinar). Policisti, forenziki in kriminalisti so nekaterim “osumljencem” vzeli celo prstne odtise, nas testirali na poligrafu in nas z nadetimi lisicami postavili v zaporniški foto kader. Da smo se udeleženci lahko vživeli v igro, so poskrbeli profiji iz prave Detektivsko varnostne agencije pod vodstvom direktorice Bernarde Škrabar, ki je s svojimi sodelavci vodila preiskavo tako zunaj kot na sami zabavi.

fox-crime-nastopajoci

Pelo in plesalo se je do zgodnjih jutranjih ur (zato objava šele ob dveh pop 🙂 ), za kar je poskrbel Samuel Lucas z bendom. Uvodna pesem Smooth Criminal  je bila zelo primerna, skupaj s Samuelom pa so jo odpeli še Nuša Derenda, Rok Ferengja in Žana. Za atraktivno točko v vlogi roparja in specialca sta poskrbela Filip in Blaž (F&B Acrobatics). Tematsko obarvano zabavo je povezoval Klemen Bunderla.

fox crime

Vse zbrane je nogovoril tudi senior vice president CEE in managing director FOX Networks Group Balkan & Russia Krassimir Nikolov. SKupaj z Ad Sales FOX Networks Group Barbaro Kelšin in ostalo ekipo sta zarezala v praznično torto in napovedala nove oddaje, ki prihajajo na priljubljen program FOX Crime.

Na televizijsko tematsko zabavo, ki bo še dolgo ostala v spominu, je prišlo tudi ogromno znanih obrazov, kot so pevka Regina, igralec Uroš Smolej, Alenka Bikar, Rajmond in Metka Debevec, Jernej Tozon, Nikola Sekulovič, Milan Gačanovič, …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja