Dobrodelnost, rekreacija in holi barve? Takoj sem za!

Energični ljubitelji barv in vsega zabavnega ne morete ostati ravnodušni ob tem … 24. junija bo našo prestolnico zasula meglica barvnega prahu. Tudi, če nismo zagrizeni/e tekači/ce, se lahko pridružimo dogodku, saj nam časa ne bodo merili, juhej! 🙂 Dobrodelnost, reakreacija in holi barve? Ma, takoj sem za!

dobrodelnost tek in holi barve

Na Tuševem teku barv, ki je osnovan po konceptu Color Run, bodo zmagovalci vsi. Super, a ni?! Živiš zdravo skozi zabavo in se hkrati potopiš v organske holi barve, ki jih v Indiji že dolgo uporabljajo za raznovrstna praznovanja. Med 5 km traso nas bo presenetilo več barvnih postaj z magičnim barvnim prahom. (Da se jih sprat, ne boj se.)

Del sredstev bo namenjen pomoči športnim invalidom; s projektom Zavrtimo Slovenijo bomo udeleženci pomagali kupiti ročna kolesa in pomagali organizirati motivacijske športne kampe za invalide.

Na cilju nas čaka glasbena popestritev slovenskih glasbenikov, animacijski program in številni razstavljavci, zvečer pa bomo deležni še DJ spektakla, vse to pa bo posuto s holi barvami.

In še enkrat na hitro: Tušev tek barv, 24. junij, Ljubljana Park Tivoli, začetek ob 17. uri!

dobrodelnost tek in holi barve

Organizator priporoča pravočasen prihod na dogodek, saj udeležence čaka skrivnosten paket. (Sklepam, da so to te holi barve, s katerimi si bomo tudi med postajami popestrili mukotrpen tek, hojo, karkoli. 🙂 Je bil to spoiler mogoče? 🙂 )

Še en poziv: bodite človeški, pomagajte. S toliko zabave na kupu to res ne bi smelo biti težko … Prijave na: tekbarv.tus.si/#prijava

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja