Decadence je novo pojmovanje razkošja

marc jacobs

The King of the Cool predstavlja novo žensko dišavo s podpisom nespornega glamurja. Z navdihom v eni od ikonskih torbic tega vizionarja, mojstra ponovnega izumljanja, kreatorja navdušujoče mode in presenetljivih dišav. Gre za stekleničko in dišavo, kot je še ni bilo … Marc Jacobs Decadence je novo pojmovanje razkošja.

KONCEPT

Marc Jacobs Decadence je povabilo … da se potopiš v svet razkošja. Drzen dizajn, glamurozna stvaritev in revolucionarna zasnova dišave. Dizajn z navdihom v eni od ikoničnih Marc Jacobs torbic. Decadence dviguje duha oblikovalčevih dišav na povsem nov nivo razkošja.

DIŠAVA

Je delo mojstrice Annie Buzantian, ki je ustvarila razkošen čuten lesen vonj. Dišava naravnost ujame strastno naravo sočne italijanske slive, zlat žafran in žameten iris. Srce se bohoti v opojnosti bolgarske vrtnice in kremnih nians sambaškega jasmina. Seksi tekoč jantar in topel papirusov les ustvarita prefinjeno dišavo s podpisom glamurja.

VRH:           italijanska sliva, žafran in iris

SRCE:          bolgarska vrtnica, jasmin, korenika irisa

OSNOVA:    tekoč jantar, vetiver, papirusov les

Dišava je nastala v sodelovanju z Marcom Jacobsom in Ann Gottlieb, v parfumski hiši Firmenich.

DIZAJN

Gre za deklaracijo glamurja. Decadence je pameten in modno dovršen odgovor estetskim kreacijam Marca Jacobsa. Dekadentno ženstvena steklenička ima navdih v eni od njegovih večnih klasik med torbicami.

Barvna paleta bogatih smaragdno zelenih barv z eksotičnim pitonskim pokrovčkom, zlata veriga in črn svilnat cof predstvljajo novodobni glamur. Bogati materiali in opojni detajli kažejo na prvovrstno prefinjenost. Tudi v zunanji embalaži z razkošnim žametom in zlatim logotipom. Temno zelena škatlica, ki jo želimo otipati.

OGLAŠEVANJE

S fotografom Stevenom Meislom in Adriano Limo v glavni vlogi vse skupaj izpade dekadentno zapeljivo.

Po svetu je dišava že prava uspešnica, na slovenske prodajne police pa pride v začetku decembra. Ravno pravi čas za dekadenco. 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja