Deborah Milano razkriva, kako do brezhibne polti

Deborah Milano predstavlja svojo novo linijo korektorjev Secrets of contouring, s pomočjo katerih je možno doseči videz brezhibne polti.

deborah milano
(Foto: Deborah Milano Press)

Kako do brezhibne polti kot jo imajo hollywoodske zvezdnice?

Trik je v oblikovanju. To je že vrsto let najbolj skrbno varovana skrivnost fotografov in filmskih režiserjev, ki pa je pred kratkim našla pot v javnost. Jasno, prek spleta. Oblikovanje je najenostavnejši način lepšanja obraznih potez in polti z uporabo različno obarvanih pudrov in korektorjev. Z mešanjem različnih odtenkov lahko denimo preoblikuješ svoje poteze, zmanjšaš volumen obraza, celo tvoj nosek je lahko videti tanjši. V minuti lahko ustvariš čudovite poudarke in sence, in to je odslej možno tudi s pomočjo linije Secrets of Contouring Collection by Deborah Milano.

Laboratoriji Deborah Milano zato z navdušenjem predstavljajo linijo profesionalnih, a za uporabo nadvse enostavnih izdelkov, ki so jih izdelali v partnerstvu s hišnim umetnikom ličenja Luco Mannuccijem.

The Secrets of Contouring Collection by Deborah Milano sestavljajo:

deborah milano

  • Contouring Brush – čopič za oblikovanje
  • Radiance creator illuminating concealer je osvetljevalec polti za brezhiben videz polti. Korektor oz. osvetljevalec s “soft focus” učinkom. Poseben aplikator zagotavlja popolno natančnost in profesionalen rezultat. Izdelek učinkovito zgladi kožo in poveča njen sijaj. Radiance Creator Illuminating Concealer je odlična izbira za poudarjanje tistega, kar želiš izpostaviti (in skrivanje tistega, kar želiš skriti) – nujna izbira pri oblikovanju. Na voljo v 3 odtenkih (light, medium, dark).
  • Dress me perfect liquid concealer je korektor za zakrivanje nepravilnosti za brezhiben videz polti. Tekoči korektor, ki elegantno skrije vse manjše nepravilnosti na koži ali v tenu. S kremno konsistenco zagotavlja izjemno enostaven ter enakomeren nanos in se popolnoma zlije s poltjo. Brez neprivlačnega učinka maske. Vsebuje “soft focus” mikrosfere, ki se poigravajo s svetlobo in jo usmerjajo v različne kote ter tako optično zmanjšajo vidnost napak na koži. Rezultat je: sijoča, čvrsta koža ter manj vidni temni podočnjaki. Na voljo v 3 odtenkih: 01 Light Beige, 02 Light Rose, 03 Apricot
  • 24 ore perfect stick concealer je dolgo obstojen korektor v stiku za močno prekrivanje napak za brezhiben videz polti. 24 Ore Perfect Concealer Pen je korektor v stiku z dolgo obstojnostjo in negovalnim delovanjem, idealen za prekrivanje večjih nepravilnosti (neenakomernega tena, brazgotin, gubic …). Odlično zabriše temne podočnjake in zabuhlost. Zaradi vsebnosti okroglih delcev je zelo mazljiv, lahkoten in nežen s kožo. Vrača ji ugodje, mat videz in popolnoma prekrije napake. Prednosti: dobro nahranjena in zaščitena koža ter predel oči. Obilje sijaja in brezhibna polt. Na voljo v 4 odtenkih: 01 Light Beige, 02 Light Rose, 03 Medium Rose, 04 Medium Beige

Hišni umetnik ličenja Luca Mannucci razloži, kako pravilno uporabljati in doseči najboljši učinek z izdelki iz linije Secrets of Contouring:

  • Najprej nanesi svojo priljubljeno podlago ob upoštevanju pravila, da odtenek ni temnejši kot je tvoj vrat.
  • Nato prekrij nepravilnosti in osvetli obraz z uporabo Dress Me Perfect concealerja (korektorja). Neželene sence se po navadi nahajajo na T predelu (čelo, nos, predel okoli oči in senc, kotički ust, brada). Nanesi korektor in nežno potapkaj s prsti, dokler se povsem ne zlije s kožo in postane neviden.
  • Korektor naj bi bil v idealnem primeru en odtenek svetlejši od tvoje podlage. Če je tvoja polt olivna ali porjavela, ne pozabi izbrati korektorja s kančkom oranžnega podtona; svetli odtenki bi lahko na koži delovali sivkasto ali celo utrujeno.
  • Za boljšo definicijo ličnic uporabi kanček svojega najljubšega rdečila za lica, ki ga naneseš s čopičem.

Ta nasvet drži za večino oblik obrazov (okrogle, ovalne, podolgovate). Tu pa je še nekaj nasvetov za druge oblike obrazov.

TRIKOTEN:

Ozko čelo in široke ličnice. Osvetli čelo z najsvetlejšim odtenkom korektorja in pudra. Potem uporabi temnejši odtenek na skrajnem koncu čeljusti in zabriši proti ličnicam.

SRČAST:

Široko čelo in ozka brada. Senči s temnejšimi odtenki ob straneh čela in zabriši proti lasišču. Osvetli konec brade in čeljust z najsvetlejšim korektorjem.

KVADRATEN:

Široka linija lasišča in čeljusti. Uporabi temnejši puder za senčenje ob straneh čela in ob straneh čeljusti zabriši navzgor.

OKROGEL:

Mehke linije obraza, brez ostrih robov. Predstavljaj si številko 3 na svojem obrazu, ki se začne na čelu, nadaljuje na spodnjem delu lic in zaključi ob čeljusti. Zabriši barvo pod brado in oblikuj zgornji del lične kosti s temnejšim odtenkom. Osvetljevalec uporabljaj samo okoli oči.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja