Dan odprtih vrat v duhu razvajanja

Praznični dnevi v ljubljanski Situli so bili ujeti v čarovnijo, ki jo je ustvaril lepotni salon medinmleko. Še pred uradno otvoritvijo je namreč priredil dan odprtih vrat svoje že druge poslovalnice.

dan odprtih vrat
Med in mleko se torej po novem cedita kar v dveh lepotnih salonih, na že znani lokaciji v Domžalah in po novem tudi v ljubljanski Situli. (Foto: Tadej Mulej)

dan odprtih vratŠkarje, čopiči in drugi kozmetični pripomočki so se znašli v vlogi čarobnih palčk, s katerimi so kreativni mojstri razvajali svoje stranke. Spretnim rokam kreativnega tima so se prepustili tudi številni znani obrazi. V prostorih novega salona so se tako razvajale Ana Klašnja, Anja Cajhen, Azra Selimanović, Eva Ahačevčič, Maja Martina Merljak, Sanja Mlinar in Rok Golob.

Magični dan pa je poleg navdušenih strank presenetil in očaral tudi lastnico in vodjo salona medinmleko Sašo Kersnik. “Včasih se res počutim kot dobra vila, ki uresničuje sanje in z dobrimi deli spreminja življenja. Danes je absolutno eden takšnih dni in vesela sem, da ga lahko delim s simpatičnimi gosti.”

dan odprtih vrat

“Ob tej priložnosti pa z veseljem širim še eno odlično novico – čeprav se veseli december počasi poslavlja, čarobni trenutki z njegovim odhodom ne bodo zbledeli. Z ekipo lepotnega salona medinmleko se bomo namreč v prihajajočem letu trudili vsak sleherni dan obarvati s čarobnimi trenutki, ki bodo očarali naše stranke.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja