CK All je različica legendarne dišave, ki si utira novo pot

Če je leta 1994 CK One kot prva uniseks dišava postala legendaren glas svoje generacije, je Calvin Klein s CK All v letošnjem letu začel z novo ero. Hkrati pa nadaljuje tradicijo svežih parfumov za oba spola. Slogan moderne različice, ki je CK All, je: “Biti eno. Biti vse. Biti.” V ravnovesju med toplino in svežino.

ck all
(Foto: Press)

Vsak, ki se vsaj malo spozna na dišave, ve za CK One, revolucionaren koncept dišave, ki je definiral devetdeseta leta. Odmevna oglasna kampanja  Stevena Meisela z androgenima ikonskima modeloma  Kate Moss in Jenny Shimizu (in še nekaterimi drugimi) se je proslavila zaradi svojega surovega minimalizma in ostre estetike ter postala simbol kulture mladih in izraz individualizma.   

Ne glede na to, da so v vseh teh letih izdali kar nekaj različic te dišave, so se odgovorni odločili, da je čas za novo poglavje v zgodbi CK One. CK All je interpretacija novega kulturnega vala mlade generacije, ki zavrača splošne socialne norme in pravila, predsodke in meje. To je nova dišava v belem, dišava moderne fluidnosti, kjer so meje zabrisane in kjer je individualizem v okolju sprejet.

PREBERI ŠE: Veš, kaj so niche dišave?

Gre za razkošno, ekspresivno in osebno dišavo, ki je namenjena vsem svobodomiselnim ljudem, ki se nočejo uokoviriti. Popolnoma univerzalen, čist vonj, ki slavi individualizem, samoizražanje ter na nek način uporništvo.

CK All je kreacija ikonskega parfumerskega dueta, v katerem sta slavna Alberto Morillas in Harry Fremont, ki sta ustvarila tudi originalno  CK One dišavo leta  1994. CK All je nova čistost CK: bolj kompleksen, z več obrazi in več lesa. Nova vizija sodobne mladosti in moderna interpretacija svežine.

PREBERI ŠE: Kozmetični izdelek, ki ti pomaga napredovati

Še vedno ohranja podpis citrusov in zelenega čaja, s tem da sta mu parfumerja dodala hrustljavo noto paradisona in ekskluzivne tople note parfumerske hiše Firmenich.   

  • Zgornje note: svetla in poživljajoča mešanica bergamotke, mandarine in grejpfrutovega cveta
  • Srednje note: osvežujoč in čist dotik paradisona, lilije in rabarbare
  • Spodnje note: ambra, mošus in vetiver za ekspresivno toplino

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja