Calvin Klein bo v septembru predstavil svojo prvo cvetno-ciprsko dišavo

Calvin Klein je leta 2005 predstavil dišavo z imenom Euphoria, ki jo še danes, dobro desetletje pozneje zvesto uporablja na milijone žensk po svetu, v tem letu pa je priznana modna hiša izdala še eno variacijo originalnega izdelka z imenom Deep Euphoria. Parfum, ki je osvobajajoč, poln moči in provokativen, odpira vrata novemu olfaktivnemu teritoriju, saj je to prva cvetno-ciprska dišava v portfelju omenjene znamke.

calvin klein
Dišava niha med domišljijo in stvarnostjo, je nov izraz evforične vznemirjenosti in neovirana moč ženske. (Foto: Calvin Klein Press)

Dišava se odpre z notami vodne molekule kaskalona, pomešane s čarobno črno vrtnico, in skupaj ustvarita vtis vlažnosti, sopare, mokre čutnosti. Vrh in sredina tako prekipevata od ženstvenosti in čistega razkošja, tipičnega za to dišavo, spodnje note pa kožo obdajo v čutnost mošusa, globoko toplino, čisti užitek. Ti komplementarni elementi združujejo moč in glamur, ki sta ključni značilnosti ženske, ki pooseblja Deep Euphorio.

Dišava spada v kategorijo živahnega ciprsko-cvetnega vonja.

  • top: cascalone, bel poper, listi mandarine
  • sredina: čarobna črna vrtnica, geranija, sambaški jasmin
  • osnova: mošus, pačuli, mineralni les

calvin klein

Hiša, odgovorna za novo različico, je Firmenich. Parfumerka je Honorine Blanc, ki je sodelovala z Ann Gottlieb. Steklenička nagovarja mladostno, moderno žensko, ki pooseblja ženstvenost in moč. Gre za reinterpretacijo klasične Euphoria stekleničke, s poudarjeno igrivimi krivinami in razkošno teksturo, ki je v kontrastu s črnimi poudarki. Rektangularna prizma na vrhu stekleničke in skulpturalna elipsa dišave je umetniško delo, polirano, organsko, skrivnostno kot dišava sama. Sijoč črn zunanji karton z neonskimi poudarki pa deluje kot portal, ki vabi, da vstopimo v nov svet.

Že desetletje kampanja Euphoria Calvin Klein nadvse domiselno predstavlja domišljijsko sanjarjenje. To jesen se s pomočjo igralke Margot Robbie začenja nova globalna kampanja, ki niha med domišljijo in stvarnostjo in ki razkriva nove obraze Deep Euphoria osebnosti. Hotelska soba, “jutro potem”, okopana v dnevni svetlobi … surova in tako naravna. Kaj se je dogajalo noč prej, je le serija utrinkov, ki razkrivajo najgloblje Margotine fantazije.

V zbirki Euphoria parfumov obstaja 13 različic za predstavnice nežnejšega spola (Euphoria, Deep, Endless, Euphoria Blossom, Crystall Edition, Crystalline, Euphoria edt, Essence, Gold, Luminous Lustre, Spring Temptation, Forbidden, Liquid Gold) in 5 za moške (Euphoria Men, Men Intense, Essence Men, Gold Men, Liquid Gold Men).

Parfum Calvin Klein Deep Euphoria bo na slovenskih poličkah že septembra.

Bili Mila
Follow me

Bili Mila

Ustanoviteljica in urednica UR
Bili Mila
Follow me

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>