Calvin Klein bo v septembru predstavil svojo prvo cvetno-ciprsko dišavo

Calvin Klein je leta 2005 predstavil dišavo z imenom Euphoria, ki jo še danes, dobro desetletje pozneje zvesto uporablja na milijone žensk po svetu, v tem letu pa je priznana modna hiša izdala še eno variacijo originalnega izdelka z imenom Deep Euphoria. Parfum, ki je osvobajajoč, poln moči in provokativen, odpira vrata novemu olfaktivnemu teritoriju, saj je to prva cvetno-ciprska dišava v portfelju omenjene znamke.

calvin klein
Dišava niha med domišljijo in stvarnostjo, je nov izraz evforične vznemirjenosti in neovirana moč ženske. (Foto: Calvin Klein Press)

Dišava se odpre z notami vodne molekule kaskalona, pomešane s čarobno črno vrtnico, in skupaj ustvarita vtis vlažnosti, sopare, mokre čutnosti. Vrh in sredina tako prekipevata od ženstvenosti in čistega razkošja, tipičnega za to dišavo, spodnje note pa kožo obdajo v čutnost mošusa, globoko toplino, čisti užitek. Ti komplementarni elementi združujejo moč in glamur, ki sta ključni značilnosti ženske, ki pooseblja Deep Euphorio.

Dišava spada v kategorijo živahnega ciprsko-cvetnega vonja.

  • top: cascalone, bel poper, listi mandarine
  • sredina: čarobna črna vrtnica, geranija, sambaški jasmin
  • osnova: mošus, pačuli, mineralni les

calvin klein

Hiša, odgovorna za novo različico, je Firmenich. Parfumerka je Honorine Blanc, ki je sodelovala z Ann Gottlieb. Steklenička nagovarja mladostno, moderno žensko, ki pooseblja ženstvenost in moč. Gre za reinterpretacijo klasične Euphoria stekleničke, s poudarjeno igrivimi krivinami in razkošno teksturo, ki je v kontrastu s črnimi poudarki. Rektangularna prizma na vrhu stekleničke in skulpturalna elipsa dišave je umetniško delo, polirano, organsko, skrivnostno kot dišava sama. Sijoč črn zunanji karton z neonskimi poudarki pa deluje kot portal, ki vabi, da vstopimo v nov svet.

Že desetletje kampanja Euphoria Calvin Klein nadvse domiselno predstavlja domišljijsko sanjarjenje. To jesen se s pomočjo igralke Margot Robbie začenja nova globalna kampanja, ki niha med domišljijo in stvarnostjo in ki razkriva nove obraze Deep Euphoria osebnosti. Hotelska soba, “jutro potem”, okopana v dnevni svetlobi … surova in tako naravna. Kaj se je dogajalo noč prej, je le serija utrinkov, ki razkrivajo najgloblje Margotine fantazije.

V zbirki Euphoria parfumov obstaja 13 različic za predstavnice nežnejšega spola (Euphoria, Deep, Endless, Euphoria Blossom, Crystall Edition, Crystalline, Euphoria edt, Essence, Gold, Luminous Lustre, Spring Temptation, Forbidden, Liquid Gold) in 5 za moške (Euphoria Men, Men Intense, Essence Men, Gold Men, Liquid Gold Men).

Parfum Calvin Klein Deep Euphoria bo na slovenskih poličkah že septembra.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja