Brooklyn Beckham sestrici razlaga modrosti izdelovanja pic

Brooklyn Beckham sestrici razlaga modrosti izdelovanja pic

Brooklyn Beckham sestrici razlaga modrosti izdelovanja picBeckhamovi se pogosto družijo s svetovno znanim chefom Gordonom Ramseyjem, in morda ima Victoriin in Davidov najstarejši sin ravno zato kar nekaj trikov v rokavu. 16-letni Brooklyn je namreč na Instagramu objavil fotografijo, na kateri svoji 4-letni sestrici razlaga modrosti izdelovanja pic.

Brooklyn, ki se sicer šola v Angliji, svoje poletne počitnice preživlja v Los Angelesu, kjer uživa v skejtanju, druženju s slavnimi potomci kot sta Jaden in Willow Smith ter kvalitetno preživlja čas s svojimi brati in sestro.

Na zgoraj omenjenem družbenem omrežju ima še mladoletni poba skoraj 4 milijone sledilcev, ki mu všečkajo večino objavljenih, predvsem črno-belih fotografij, predvsem pa take, na kateri pozira ali pohajkuje s svojo prikupno mlajšo sestrico Harper.

(Foto: Instagram/brooklynbeckham)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>