5 stilskih navad, zaradi katerih boš videti bolj profi

Ne glede na to, da so danes pravila oblačenja v pisarni vse bolj ohlapna, se urejenost vseeno izplača. Dobesedno. Tvoji nadrejeni te jemljejo bolj resno, sama daješ občutek profesionalnosti, poleg tega pa se počutiš veliko bolje, ko veš, da si oblečena “za biznis”.

Spravimo se k stvari … in enkrat za vselej premagajmo svojo tendenco k oblačenju za na plažo, ko bi morali blesteti v pisarni. Preskrolaj 5 stilskih navad, zaradi katerih boš videti bolj profi. Na prvo žogo se sicer zdijo preveč stroga pravila, but bear with me …

profi

Za eleganco in mehko ženstvenost naj poskrbi svilena bluza in/ali subtilni modni dodatki.

profi

Vsaka poslovna ženska potrebuje par preprostih črnih salonarjev, saj pašejo k vsaki opravi. Zato umakni svoje party čeveljce in raje izberi bolj preprost, udoben in eleganten par. (Salonarji v barvi kože so prav tako vsestranski.)

profi

Obleka, ki zdrži tako službene obveznosti, kot druženje po službi, mora biti relativno preprosta. V pisarni si čez obleko nadeni še blazer, za večerne dogodke pa se ga lahko znebiš in dodaš bolj vpadljive dodatke.

profi

Nevpadljivo in minimalno naj bo vodilo, ko se odločaš, kakšen nakit boš nosila v službi. Če pa so ti ogromni kosi lepotičja, ki zares izstopajo, tako zelo blizu, da ne moreš brez njih, pa jih za stajliš kontrast kombiniraj s preprostimi cunjicami. (Za nakit, ki izstopa, pojdi na fashiondistrict.si, kjer boš našla kose, ki jih bodo sodelavci neprestano hvalili.)

profi

Zadimljen videz oči, ki si ga doma tako pridno vadila? Razkazuj ga po jobu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja