21 let po lansiranju prve unisex dišave na svetu Calvin Klein nagovarja novo generacijo

Ravno ko sem jaz vstopala v najstniška leta, ko me je začelo zanimati vse, kar še polepša in izboljša kakovost življenja, si je moja starejša sestra privoščila prvo unisex dišavo na svetu CK One, v katero sem se, itak, zaljubila tudi sama. Kakšen nepopisen občutek … in hvaležnost, ko mi je dovolila, da se nadišavim … Ta ljubezen še kar traja, saj je ta ikonični parfum še vedno na mojem pladnju nečimrnosti (srebrn in pozlačen pladenj, na katerem ponosno stojijo vse moje dišave). Zato sem vzhičena, da se je Calvin Klein odločil za novo, a precej podobno zgodbo, za nagovor mlajše generacije the Millennials z novim vonjem, ki prav tako ne pozna spola.

calvin klein
Sveža, topla, električna (Foto: Press)

To je dišava, ki slavi nove zveze mladih ljudi, dišava za vse, ki cenijo avtentičnost in kompleksnost vsakdanjih življenj. Dišava, ki dopušča drugačnost, poveličuje kreativnost in ljubi vznemirjenje, ki ga prinaša vsak nov dan življenja.

calvin kleinCK2 pooseblja in slavi raznolikost novodobnih zvez med dvema osebama. Ena dišava za dva individuuma, dišava, ki ne pozna in ne ločuje med spoloma, je povsem brez predsodkov, dišava, ki združuje in ne ločuje. V ljubezni, strasti in prijateljstvu. Ponazarja svobodo brez stereotipov, zvezo dveh mladih, ki ju različnost bogati in definira. Življenje je lepše, če je v dvoje!

Za svojo novo dišavo Calvin Klein pravi, da je CK2 kot kapsula znamke, v kateri se skriva vse in še več. Gre za predvsem urbano, lesno svežo mešanico wasabija, mandarine in listov vijolice, pomešanih z vonjem mokrih tlakovcev (!), irisa, vrtnice z dodatkom vetiverja, kadila in sandalovine. Nenavadna kombinacija za NEnavadno generacijo.

CK2 oglasna kampanja je delo fotografa Ryana McGinleyja, kontroverznega in realističnega avtorja, ki odlično upodobi spontanost in vznemirjenje dišave CK2. Štiri nepričakovane zgodbe, polne strasti, svobodnega duha in mladosti. Edinstvenost vsakega razmerja, vsake zveze v življenju in plejada čustev, ki definirajo, kdo smo.

Na spletni strani fragrantica.com se je že oglasilo nekaj srečnežev, ki so se z dišavo srečali še pred izidom, in ti posamezniki so mnenja, da gre za enega boljših parfumov, ki jih je Calvin Klein izdal v zadnjih letih. Ali je slovita znamka ustvarila še eno ikono mladih pa bo znano že v začetku februarja, ko bo dišava prispela tudi na slovenske poličke.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja